Home  
  Wat is NLP?  
  Voor wie is NLP ?  
  Wat is TCPO?  
  Programma  
  Cursus  
  Inschrijven  
  Links  
   
  E-mail  

TCPO staat voor Training Communicatie Persoonlijke Ontwikkeling.

Bewustwording met behulp van communicatie.

Duidelijke communicatie is de voorwaarde voor goed sociaal contact, zowel zakelijk als privé. Iedereen doet zijn best om duidelijk te maken wat hij of zij bedoelt. Toch stuit je vaak op onbegrip. De een kan van nature goed communiceren een ander moet dat nog leren. Marianne Knaapen werd zo geïntrigeerd door deze verschillen, dat zij op zoek ging naar essentiële voorwaarden, die nodig zijn om goed te communiceren.

Binnen de communicatiewereld zijn er verschillende mogelijkheden en invalshoeken. Zij koos ervoor om na de NLP Practioner opleiding de Master Practioner opleiding bij Paul Liekens in Gent België te volgen.

Na enige tijd in Eindhoven cursussen en workshops gegeven te hebben is zij in september 2003 in Best gestart. Zij biedt mensen de mogelijkheid op een makkelijke en aansprekende manier beter te leren communiceren.

Marianne leerde in haar NLP opleiding verschillende technieken die mensen in korte tijd kunnen leren, zodanig te communiceren dat de informatie die je geeft, overkomt zoals jij dat bedoelt.

Behalve werken aan je zelf, bieden de cursussen die Marianne Knaapen geeft de mogelijkheid om kennis te maken met NLP zonder meteen een lange, dure opleiding te volgen. In de cursus verwerf je kennis die leidt tot zelfbewustzijn. NLP geeft je mogelijkheden om sneller bij de kern van de zaak te komen. Je krijgt begrip voor de manier waarop je leert en hoe je gewenste resultaten kunt bereiken.

Behalve de bestaande cursussen en workshops bestaat er ook de mogelijkheid voor cursussen op maat. Als je aangeeft wat je behandeld wilt hebben, maakt Marianne daar een cursus of workshop voor. De cursustijd en prijs wordt dan in overleg bepaald.

Verder geeft Marianne ook persoonlijke coaching en/of begeleiding.